Simultano prevođenje na šestom sastanku EaPeReg-ove radne skupine stručnjaka za roaming (REWG).

Indyra

U organizaciji Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM), u suradnji s Europskom komisijom, u Splitu se 17. i 18. travnja 2019., održao šesti sastanak EaPeReg-ove (Eastern Partnership Regulators for Electronic Communications) radne skupine stručnjaka za roaming (REWG).

Simultano prevođenje s hrvatskog i engleskog na ruski odradila sam u paru s mojom dragom kolegicom Tanjom Radmilo.


Šesti sastanak REWG-a imao je za cilj predstaviti viziju daljnje suradnje s projektnim timom EU4Digital, napredak u radu na provedbi Smjernica za provedbu RRA i daljnje aktivnosti na tom području. Osim toga, sudionici su raspravljali o ishodima 4. HDM panela i 3. sastanka ministara Istočnog partnerstva o digitalnoj ekonomiji.Sudionici sastanka bili su predstavnici regulatornih tijela zemalja članica EU, članovi Europske komisije, kao i predstavnici EaP partnera (Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Gruzija, Moldavija i Ukrajina).

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*