O nama

Prevoditeljski ured TRAKTAT O nama

Kao jedan od vodećih prevoditeljskih ureda u državi uspostavili smo odličnu komunikaciju sa pojedincima, vodećim stranim i domaćim tvrtkama. O nama najbolje govori dugogodišnja lista klijenata koja se sastoji od vodećih domaćih i inozemnih korporacija, pravnih i financijskih revizorskih kuća, marketinških agencija, znanstvenih i istraživačkih institucija kao i pojedinaca sa kojima smo izgradili povjerenje i stalnu suradnju.

Nudimo brzu uslugu, točne prijevode i jednostavan proces komunikacije za sve naše klijente. Sudski tumači i prevoditelji u našoj agenciji su iskusni profesionalci. Oni promoviraju društvene i komercijalne vrijednosti olakšavajući komunikaciju među svojim klijentima i uspostavljajući standarde etičnosti i profesionalnosti. Naš sudski tumač dosljedno garantira odličnu kvalitetu usluge prevođenja i lektoriranja.

 Sudski tumači i prevoditelji u našoj agenciji su iskusni profesionalci

Stručni kadar Prevoditeljskog ureda Traktat čine stručni i kvalificirani prevoditelji i sudski tumači s velikim internacionalnim iskustvom. Glavni cilj našeg tima je završiti posao efikasno, precizno i u točno navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni smo odgovoriti na svaki izazov. Radimo usluge prevođenja po strogim smjernicama poklanjanja pažnje sitnim detaljima. Svaki prevedeni dokument se analizira, provjerava i formatira. Kvaliteta, pristupačne cijene, poštovanje rokova i zaštita privatnosti su naš prioritet. U sklopu pružanja vrhunskog kvaliteta usluge organizirali smo i kurirsku službu koja će po potrebi preuzeti, a potom i vratiti dokumenta na vašu adresu.

Pročitajte još o nama: Naš prevoditeljski tim

Možemo se pohvaliti velikim brojem korisnika usluga – vjernih klijenata, renomiranih firmi, poduzeća, organizacija, kao i fizičkih lica. Slavimo skoro 20 godina uspješnog rada. Dugogodišnje iskustvo i vrhunske reference čine Prevoditeljski ured Traktat jednim od najboljih ureda u Republici Hrvatskoj. Za uvijek visoku kvalitetu naših usluga zaduženi su visokoobrazovani prevoditelji i sudski tumači koji imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju stručnih tekstova iz svih područja. Nudimo Vam precizne i razumljive prijevode, prilagođene sredinama kojima su namijenjeni, odnosno vršenje lokalizacije kako bi prijevodi bili razumljivi ljudima različitih kultura i govornih područja.

[su_note note_color=”#fdf5e8″]Vlasnica agencije, Iryna Kozlica, diplomirani inženjer medicinske elektrotehnike, stalni sudski tumač za ruski i ukrajinski jezik te članica Udruge sudskih tumača i prevoditelja STIP.[/su_note]

Usluge naše agencije obuhvaćaju prevođenje stručnih i općih tekstova iz različitih područja, kao i prijevode osobnih i poslovnih dokumenata za fizička i pravna lica. Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na upravljanju stalnim promjenama. Naš je osnovni zadatak omogućiti klijentima predanost koja promovira dodatna i neprestana usavršavanja naših procesa i projekata. Temeljni cilj nam je osiguranje predanosti u provođenju izvršenja svih poslova. Svaki pojedinačni poslovni proces planiramo te ga neprestano analiziramo i procjenjujemo, a kada je to potrebno, dodatno usavršavamo.

Hvala Vam na zanimanju za naše usluge. Očekujemo Vas uskoro. Vaš prevoditeljski tim!