Prijevodi web-stranica

Prevoditeljski ured TRAKTAT Prijevodi web-stranica

 

Web-stranica je Vaš prozor prema svijetu. Ona je istovremeno i instrument za privlačenje kupaca. Ukoliko poslujete s inozemstvom, neophodno je da Vaša internet stranica bude prevedena barem na engleski jezik, odnosno na jezik zemlje čiju klijentalu želite privući. Kvalitetan prijevod Vaše internet stranice će značajno pridonijeti uspjehu Vašeg poslovanja, jer će usluge na stranici biti dostupne i razumljive stranim korisnicima.

Takva vrsta pijevoda je osobito potrebna za tvrtke koje djeluju u sektoru turizma, budući da su njihovi klijenti većinom strani turisti.

[su_heading size=”28″]Pripremite se za nadolazeću sezonu već sada![/su_heading]

[su_row][su_column size=”1/2″]

Prijevod web-stranice uključuje:

[ox_list type=”ox_list_animated”]

 • prijevod tagova (title, description, keywords i alt),
 • prijevod izbornika i drugih elemenata navigacije
 • prijevod netekstualnih elemenata – natpisa na crtežima (npr. elektronska karta), natpisa na grafičkim elementima, bannerima, itd.

[/ox_list]

[/su_column] [su_column size=”1/2″]Web-stranica prevedena na svjetske jezike djeluje ne samo profesionalnije, već omogućuje potencijalnim klijentima s drugih govornih područja da se informiraju o Vašim proizvodima i uslugama, čime povećavate mogućnost izvoza. Web-tražilice poput Google-a bolje rangiraju stranice koje su lokalizirane na svjetske jezike te ste i time u prednosti u odnosu na konkurenciju.[/su_column] [/su_row]

 

Ukoliko nam ukažete povjerenje za prevođenje web-stranica, budite sigurni da ćemo pružiti traženu kvalitetu prijevoda te isporučiti prijevod web-stranica u najkraćem mogućem roku.

 

[su_heading size=”28″]Popunite kontaktni obrazac i naručite prijevod web-stranice![/su_heading]

  Vaše ime (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Vaša web-stranica

  Vaša poruka