Usmeni prijevodi

Prevoditeljski ured TRAKTAT Usmeni prijevodi

Prevoditeljski ured Traktat nudi usluge usmenog prevođenja na više od 20 jezika.

Bilo da se radi o simultanom ili konsekutivnom prevođenju, usmeno prevođenje je uvijek direktno prevođenje razgovora ili govora s jednog na drugi jezik.

 

Prevoditeljski ured Traktat Vam može osigurati usluge usmenog prevođenja i sve što je neophodno za cjelovitu uslugu, bilo da se radi o poslovnim sastancima, konferencijskim pozivima, konvencijama, međunarodnim konferencijama ili sastancima, medicinskim pregledima, i sl.

Naši simultani prevodioci su obučeni i visokokvalificirani stručnjaci, sa višegodišnjim iskustvom u simultanom prevođenju i iskustvom u prevođenju u određenim područjima.

Specijalizirani smo za pružanje kompletnih usluga usmenog prevođenja najvišeg kvaliteta po konkurentnim cijenama, a za Vaše potrebe možemo dodatno osigurati i prevedene pisane materijale za sudionike događaja koji organizirate.

Posjedujemo sve što Vam je potrebno da Vaši sastanci budu uspješni, a usluge pružamo na lokaciji na kojoj organizirate Vaš događaj.

 

Naše usluge usmenog prevođenja uključuju:

  • usluge usmenog prevođenja na licu mjesta (simultano, konsekutivno, „šušotaž“, usmeno prevođenje u pratnji)
  • tumačenje američkog znakovnog jezika (ASL), uživo i preko video poziva
  • prijevod dokumenata za materijale na konferencijama i sastancima
  • koordiniranje događaja i planiranje sastanaka
  • lokalizaciju prijava za internet stranice
  • audio i video transkripciju

Prevoditeljski ured Traktat vam također nudi usluge usmenog prevođenja preko telefona (OPI) i usmeno prevođenje putem Skypea