Naš prevoditeljski tim TRAKTAT

Prevoditeljski ured TRAKTAT Naš prevoditeljski tim TRAKTAT

POZITIVNA RADNA ATMOSFERA U NAŠOJ AGENCIJI

Prevoditeljski ured Traktat nastoji stvoriti radno okruženje koje je profesionalno, ali ipak ugodno i opuštajuće za naše zaposlene

Prevoditeljski ured Traktat trudi se stvoriti radno okruženje koje je profesionalno, ali ipak ugodno i opuštajuće za naše zaposlenike. Atmosfera u našem uredu je takva da zaposlenici svakodnevno inspiriraju jedni druge i na taj način stvaraju okruženje u kojem se osjećaju ljepše i lakše. Zahvaljujući njima s ponosom možemo reći da imamo odličan rejting kod naših klijenata. U našem uredu prije svega vlada prijateljska atmosfera. Dinamični, inspirativni, pozitivni i fleksibilni –  neke su od riječi koje opisuju naše zaposlenike. Radi se o idealnom radnom okruženje za sve one koji su spremni vrijedno raditi i doprinijeti uspjehu agencije. Održavamo politiku otvorenih vrata sa zaposlenima kako bi osjetili udobnost i lakoću za svakog tko treba razgovarat sa nama o bilo čemu. Naravno, shvaćamo da nijedna organizacija nije savršena te da uvijek postoje načini za poboljšanje. Mi neprekidno razmatramo načine za unaprjeđenje uvjeta rada.

Naši zaposlenici su samoinicijativni i često predlažu načine za pozitivne promjene u našoj agenciji i mi te prijedloge razmatramo vrlo ozbiljno. Ako postoji nešto što je zabrinjavajuće za zaposlene ili negativno utječe na atmosferu na radnom mjestu, mi ćemo napraviti potrebne promjene kako bismo osigurali da naš radni prostor postane još bolji. Odnos poslodavca i zaposlenika u našem uredu podrazumijeva uzajamno poštovanje. Odnos koji se temelji na uzajamnom povjerenju i razumijevanju čini naš ured efikasnijim i produktivnijim. Vrlo dobro znamo da poslodavci i zaposlenici često rade u neposrednoj blizini i na taj način oni razvijaju odnose koji su od ključnog značaja za poslovni uspeh, pošto jaki odnosi mogu dovesti do veće produktivnosti i čak povećane zaposlenosti. Kako bismo ostvarili ove prednosti i unaprijedili poslovanje našeg prevoditeljskog ureda, strogo vodimo računa o dinamici odnosa između poslodavca i zaposlenika.

 

Svjesni smo da kvaliteta našeg poslovanja zavisi o kvaliteti naših odnosa sa kolegama i klijentima. Kada su ti odnosi i okruženje u kojima komuniciramo pozitivni, osjećamo se cijenjenima i poštovanima. Ponosni smo na ono što radimo. Angažirani smo na svakodnevnom poboljšanju rezultata i odnosa sa klijentima i kolegama. Naše profesionalno zadovoljstvo odražava se i na naše osobne živote. Veoma smo ponosni na svoje zaposlenike i na radno okruženje koje smo svi zajedno stvorili. Svakog dana imamo priliku surađivati s kolegama i vidjeti kako su opušteni i inspirativni kada dođu na posao. Kako naša agencija raste, mi se trudimo priključiti nove zaposlene u svoj tim. Vjerujemo da će i oni doprinijeti poslovnim uspjesima i uživati u profesionalnom i svom osobnom uspjehu. Naši zaposleni imaju iskustvo i izvrsno znanje jezika. Odgovorno tvrdimo da će ostvariti maksimalan učinak potpunim razumijevanjem materije koja se prevodi.

Veliko hvala svima koji rade za Prevoditeljski ured Traktat!